Kosten hr-ketel

Een HR-ketel kan in vergelijking met een verouderde VR-ketel een aanzienlijke besparing op uw energiekosten opleveren. Maar wat kost een HR-ketel eigenlijk?

Wat kost een HR-ketel?

De prijzen van een energiezuinige HR-ketel liggen bij ons tussen de €1300 en de €3400. Er is dus voor elk budget een geschikte HR-ketel te vinden! De kosten waar u rekening mee moet houden zijn voornamelijk van uw woonsituatie; als u een groot huishouden hebt, zult u ook een ketel met meer tapcapaciteit nodig hebben. Wilt u graag een indicatie van de kosten die u kwijt bent aan een nieuwe HR-ketel, maak dan gebruik van onze Ketelkiezer; u krijgt dan direct een overzicht van de HR-ketels die geschikt zijn voor uw woonsituatie, inclusief de bijbehorende prijzen.

We raden u aan om niet zomaar de goedkoopste ketel te kiezen. Zaken als garantievoorwaarden, energiezuinigheid, geluidsniveau en warmwater comfort zijn minstens zo belangrijk als het bedrag dat u voor een HR-ketel moet neertellen. Laat de prijs dus niet de beslissende factor zijn!

Wat zijn de kosten voor de levering en installatie?

Behalve de aanschafprijs voor een nieuwe HR-ketel moet u ook rekening houden met bijkomende kosten voor de levering en de installatie van de ketel. Ook hier is het lastig om een indicatie te geven; de kosten zijn namelijk afhankelijk van de vraag of er nog zaken aangepast of aangelegd moeten worden. Het is daarom raadzaam om eerst een HR-ketel offerte op maat aan te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ja, ik wil graag meer weten over de kosten van een HR-ketel!

HanVos Warmtetechniek biedt u graag inzicht in de totaalprijs van een nieuwe HR-ketel die geschikt is voor uw situatie. Ook kunnen wij de besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!