Combiketel vervangen

Tijdig uw combiketel vervangen is noodzakelijk als u voorzien wilt blijven van een aangenaam binnenklimaat. Bij HanVos bent u aan het goede adres voor de aankoop en installatie van een nieuwe combiketel!

Combiketel vervangen en geld besparen

Een nieuwe combiketel zorgt voor meer comfort in huis, maar wist u dat u met een nieuwe combiketel ook meer geld kunt besparen? De techniek heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan, en u kunt tegenwoordig voor een zeer aantrekkelijk bedrag een combiketel aanschaffen die veel zuiniger met energie omgaat. Dat betekent dus een lagere energierekening! Moet u vaak een reparateur inschakelen voor uw huidige ketel, en zijn de prestaties ook niet van het gewenste niveau? Dan is vervanging van de combiketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kunt verhogen en de onderhoudskosten voor uw oude ketel kunt wegstrepen is dit zeker een investering waar u profijt van zult hebben.

Overige mogelijkheden

Heeft u nog een oude CV-installatie, dan is het heel interessant om over te stappen op een zuinige combiketel. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo zou u bijvoorbeeld vloerverwarming kunnen overwegen, of uw combiketel kunnen aansluiten op een zonneboiler. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe u thuis een hoger comfort kunt realiseren en nog meer kunt besparen op uw energiekosten.

Ja, ik wil graag mijn combiketel vervangen!

Voor een deskundig advies en een combiketel die perfect aansluit op uw leefsituatie bent u bij HanVos Warmtechniek aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot het vervangen van uw combiketel, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct een afspraak inplannen, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!