Combiketel offerte

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe combiketel, dan koopt u natuurlijk niet zomaar de eerste die u tegenkomt. Neem een kijkje in het aanbod van HanVos Warmtetechniek en vraag vrijblijvend een combiketel offerte aan!

Wat u moet weten over een nieuwe combiketel kopen

Heeft uw oude CV-ketel veel kuren en moet u geregeld een monteur inschakelen voor reparaties? Bent u veel geld kwijt aan onderhoud? Of wilt u graag besparen op uw energiekosten? Dan is het tijd voor een nieuw exemplaar. Het is mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een moderne CV-ketel aan te schaffen die niet alleen voor een hoger comfort zorgt maar ook veel zuiniger met energie omgaat. Natuurlijk vergt de aankoop van een nieuwe combiketel een investering. Maar doordat u gaat besparen op uw energierekening én de reparatiekosten van uw oude ketel kunt wegstrepen, kunt u die investering doorgaans ook vrij snel weer terugverdiend hebben.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Neem een kijkje in ons aanbod combiketels en vraag vandaag nog een combiketel offerte aan.

Het aanvragen van een combiketel offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!

Wanneer uw financiële situatie geen ruimte biedt voor de aankoop van een nieuwe combiketel, bekijkt u dan eens onze mogelijkheden op het gebied van financiering. Uiteraard kunnen wij ook de levering en de installatie van uw nieuwe CV-ketel voor u verzorgen, evenals het jaarlijkse onderhoud.

Ja, ik wil graag een combiketel offerte aanvragen!

Heeft u al een nieuwe combiketel op het oog? Neem dan vandaag nog contact op met HanVos Warmtetechniek voor een vrijblijvende combiketel offerte. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!